15 Temmuz’da ulaşım ücretsiz

Blog Single
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu ulaşımda belediyeye ait araçların ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlik ve anma programlarına vatandaşların daha kolay ulaşımı için belediyenin resmi plakalı araçları ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayı, 15 Temmuz Pazartesi günü vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.
 
 
Büyükşehir Belediyesi'nden Otogarda Bayram öncesi seferberliği

Blog Single

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesi hazırlıklar kapsamında Antalya Otogarı'nda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Arefe günü ve bayram tatili süresince yoğunluk yaşanacak olan Antalya Otogarı’nda çim biçme, ağaç budama ve genel temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bayramda otogarda yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulundurarak, ziyaretçilerin temiz ve düzenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla harekete geçti. Çim biçme ve ağaç budama çalışmaları ile otogarın yeşil alanları daha bakımlı hale getirilirken, kapsamlı temizlik faaliyetleri ile de otogar genelinde temizlik yapıldı.

HALK SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA
Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatili boyunca yaşanacak olan yoğunluk öncesinde Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminalinde çim biçme ve ağaç budama çalışma gerçekleştirmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, otogarda gerçekleştirilen çalışma ile sadece estetik amaçlı değil, aynı zamanda halk sağlığı ve güvenliğini de korumayı hedeflediklerini söylediler. Özellikle bayram döneminde artan yolcu trafiği nedeniyle otogarda hijyen sorununu ortadan kaldırmak istediklerini söyleyen yetkililer çalışmalara bayram tatili boyunca da devam edeceklerini belirttiler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince de şehrin farklı noktalarında temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürecek, vatandaşların huzurlu ve temiz bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri almaya devam edecek.

 
Bayramda 4 gün ulaşım ücretsiz

Blog Single
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, Antray ile nostalji tramvayı 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak.

KURŞUNLU’YA ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ
Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi, arife günü, bayramın birinci ve ikinci günü de dahil olmak üzere Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda yakınları bulunan vatandaşlar için Uncalı Mezarlığı’ndan saat başı ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Ayrıca kent merkezi ve 19 ilçenin merkez mezarlıklarında da çiçek dağıtımı yapılacak. 
 
Büyükşehir’den YKS öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği

Blog Single

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı otobüsleri ve raylı sistem araçları 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak öğrenci, veli ve görevlileri ücretsiz taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten hafta sonu yapılacak YKS sınavlarına katılacak öğrenci ve görevlilere toplu ulaşım desteği geldi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve raylı sistem araçları 8-9 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak öğrenci, veli ve görevlilerin sınav yerlerine kolay ulaşım sağlamaları amacıyla ücretsiz olacak. Öğrenci ve görevlilerin bu imkandan yararlanmak için sınav giriş belgelerini, görevlilerin görev belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 19 Mayıs’ta ücretsiz

Blog Single

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi plakalı belediye otobüsleri, Antray ve nostalji tramvay seferleri ücretsiz olacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmasının 105. yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları 19 Mayıs Pazar günü vatandaşları vatandaşları ücretsiz taşıyacak. 

 
Antray küçük kitapseverleri ağırladı

Blog Single

Öğrenciler tramvayda kitap okudu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrenciler Antray'da kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Ulaşım A.Ş.’ye bağlı Antray minik kitapseverleri ağırladı. Ellerinde kitaplarıyla 3.Etap Varsak-Müze etabı Gazi durağında Antray’a binen Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Müze durağına kadar yolculuk yaptı. Yolculuk boyunca kitap okuyan öğrenciler, hazırladıkları renkli pankartlarla da kitap okumanın önemine dikkat çekti.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Baki, etkinlik için kendilerine destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Baki, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz 3. sınıf öğrencileri ile tramvayda kitap okuma etkinliği düzenlemeye karar verdik. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Ulaşım A.Ş. yetkilileri ile yaptığımız görüşme sonucunda bizlere güzel bir imkan sağladılar. İstasyonlarda ve tramvay içerisinde öğrencilerimizin güvenliği sağlanarak çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem kitap okudu hem de kitap okumanın dikkatine dikkat çekti. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz

Blog Single
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı belediye otobüsleri, Antray ve nostalji tramvayı 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediyeye ait toplu ulaşım araçları için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları 1 Mayıs Çarşamba günü ücretsiz yolcu taşıyacak. Antalyalılar, Büyükşehir Belediyesi’nin siyah plakalı belediye otobüsleri ile ANTRAY ve nostalji tramvayından ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 23 Nisan’da ücretsiz

Blog Single
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. 23 Nisan Salı günü belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı vatandaşların kutlamalara rahat ulaşım sağlamaları ve bayramı coşkuyla kutlamaları için ücretsiz hizmet verecek.